Субота, 18.05.2024, 11:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Музей "Історія школи"
Луцької ЗОШ №13

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Травень » 9 » У Луцьку обрали найвродливішу студентку
20:17
У Луцьку обрали найвродливішу студентку
У Луцьку обрали найвродливішу студентку
Впродовж чотирьох годин поспіль у луцькому Палаці культури обирали найгарнішу студентку Волинського національного університету імені Лесі Українки – нею стала випускниця Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №13 Вікторія Вітюк.

За титул найкрасивішої та найграціознішої 8 травня змагалося 16 красунь з усіх інститутів та факультетів ВНУ.
Дівчата показали свої здібності та вроду у семи конкурсах: «Представлення», «Ерудиція», «Сучасна україночка», «Спортивний», «Вихід у купальниках», «Сузір’я талантів», «Дефіле у весільній сукні».
Оцінювало дівчат журі, до якого увійшли: проректор з навчально-виховної роботи Ірина Констанкевич, заступник голови студентського профкому Вадим Курилюк, директор Центру культури і дозвілля університету Сергій Кравчук, директор нічного клубу «Hollywood» Володимир Фіщук та представниця мережі магазинів «Top secret», «Savage», «Troll» Інна Дембицька.
Найскладнішим для більшості конкурсанток виявився конкурс «Ерудиція» – хоча й запитання підготували напрочуд легкі, однак цей конкурс був одним із перших, відтак деякі дівчата не змогли подолати хвилювання. До слова, усі запитання стосувалися ВНУ та його історії. Також дівчата мусили цікаво розтлумачити філософські твердження про любов, щастя, дружбу, час, вроду, гроші тощо.
Як і годиться, студентки-красуні дефілювали у купальниках – усіх одягнули у рожеві і доволі скромні купальні костюми. Цей номер мав східну стилістику.
Показали себе конкурсантки і в спортивному конкурсі, який присвятили футболу – усі гуртом виконали танець під офіційний гімн футбольного чемпіонату «Євро-2012». Одягнуті були у патріотичні танцювальні костюми синьо-жовтих кольорів.
А у конкурсі «Сучасна україночка» дівчата вже проявили свою фантазію – кожна вбралась у національний одяг на власний смак.
Утім на десерт лишилось найцікавіше – конкурс талантів та дефіле у весільній сукні. Таланти дівчат не підвели: співали, танцювали, декламували, демонстрували пластику тіла та винахідливість. Та й у весільних сукнях усі виглядали, які наречені.
Журі у підсумку назвало переможців у п’яти номінаціях. «Міс університету» стала Вікторія Вітюк (Педагогічний інститут), «І віце-міс» і «Міс глядацьких симпатій» – Ірина Філіпова (Інститут мистецтв), «ІІ віце-міс» назвали Дарину Боровську (географічний факультет). Також ще напередодні за допомогою голосування в інтернеті визначили «Міс онлайн», якою стала Альона Карпюк (фізичний факультет). Усім вручили квіти, дипломи й подарунки від спонсорів та університету.
Джерело: http://www.volynpost.com/news/3970-u-lucku-obraly-najvrodlyvishu-studentku
Переглядів: 784 | Додав: sasha-str | Теги: Вікторія Вітюк, Луцька ЗОШ №13 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright sasha-str © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz